Carla Bruni: Dashuri dhe seks, në shtatë gjuhë të ndryshme 0 Komente

Postuar më 03 May 2011 në ora 3:30pm

Zonja e Parë, Carla, ka qenë mysafir në shoun “Eurotrash” të cilin e udhëheq Antoine de Caunes dhe Jean Paul Gaultier. Tani 42 vjeçarja Bruni ka botuar dy libra, straight dhe gay version dhe ka sqaruar se me ndihmën e librave të sa, mund të mësoni të bëni dashuri dhe seks në shtatë gjuhë, frëngjisht, italisht, portugalisht, gjermanisht, anglisht, spanjollisht dhe çekisht.

 

Në sex duhet të flisni shumë gjuhë, ndryshe përfundoni me një të huaj

Zonja e Parë e Francës, Carla Bruni, para martesës me presidentin Nikolas Sarkozy është e njohur si modele, si vajza që shkruan libra për sexin. Mediat botërore edhe sot i kanë dhënë rëndësi të madhe inçizimeve të vitit 1996, kur Carla ishte vetëm 28 vjeç dhe botoi librin “Udhërrëfyesi botëror për dashuri dhe seks”. Filmi i saj në YouTube shikohet shumë…

Zonja e Parë, Carla, ka qenë mysafir në shoun “Eurotrash” të cilin e udhëheq Antoine de Caunes dhe Jean Paul Gaultier. Tani 42 vjeçarja Bruni ka botuar dy libra, straight dhe gay version dhe ka sqaruar se me ndihmën e librave të saj, mund të mësoni të bëni dashuri dhe seks në shtatë gjuhë, frëngjisht, italisht, portugalisht, gjermanisht, anglisht, spanjollisht dhe çekisht.

“Kështu libra neve na duhen, për shkak se udhëtojmë në gjithë botën dhe njohim shumë njerëz të ndryshëm dhe duhet të dimë, çfarë duhet ti themi nëse përfundojmë në krevat me ata”, ka deklaruar Carla Bruni e cila në gjuhën gjermane tha “ekscitohem nga ty”, ndërsa në spanjollisht pyeti “të pëlqejnë gjitë e mi”, ndërsa në fund Carla në gjermanisht tha “fute gishtin në b…time të lutëm”

 

Lidhje të ngjashme

Komento