Flokët e lidhura 0 Komente

Postuar më 08 May 2011 në ora 11:30am

Edhe pse flokët e lidhura ofrojnë një stil mjaft elegant që qëndron bukur me një fustan, megjithatë lidhja e flokëve mund të ekspozojë shumë profilin dhe të shtojë vitet.

Edhe Kim Kardashian, e cila pëlqen të eksperimentojë me modelet e flokëve, e ka kuptuar se flokët e lëshuara të prera në mënyrë shkallëzore mund të duken po ashtu elegante dhe njëkohësisht të japin dukje më të re.

Lidhje të ngjashme

Komento