Me ushtrime të thjeshta për muskuj të bukur 1 Koment

Postuar më 18 May 2011 në ora 1:29pm

Edhe pse kjo periudhë është e mbushur me shira dhe vranësira dhe vera duket larg, megjithatë mos harroni s eajo është afër. Mos lejoni që koha t’jua prishë humorin dhe t’ju pengojë në realizimin e planit tuaj fitnes. Prandaj për sot ju përgatitëm ushtrime të thjeshta dhe të lehta për duart. Mjaft të lehta që t’ju detyrojnë të ushtroni dhe të vështira sa duhet që të kryejnë punën dhe të japin rezultat.

Ushtrimet shpjegohen në dy videot e mëposhtme. Në të dyja mënyrat e ushtrimit duhet të keni pesha prej 1,5 kilogram. Nëse nuk keni pesha, merrni dy shishe prej 1,5 kilogram dhe mbushini me ujë. Mund të zgjidhni njërën mënyrë ushtrimi ose tjetrën ose mund t’i kombinoni. Kini parasysh se njëra video ka ushtrime pilates më të thjeshta se videoja tjetër, kështu që mund ta nisni stërvitjen me të dhe të vazhdoni me videon tjetër, që ka ushtrime pak mëa ktive dhe më të vështira.

Lidhje të ngjashme

1 Koment

  1. shum kom njevoj per dijet kam vithe shum po kam qef ti humb nese din ndonje gje per te me treguar  

Komento