Top 3 seks pozitat më të dëshiruara 0 Komente

Postuar më 31 May 2011 në ora 6:30pm

Pozitat e komplikuara nga Kamasutra ndoshta duken interesante dhe emocionuese, por seks pozitat më të dashura janë më të thjeshta dhe më “natyrale”.

 

Pazita misionere është njëra nga më të dashurat në botë

Ekspertja seksuale Debi Herbenik mendon se pozitat e thjeshta janë më të preferuara dhe më të dashura sesa pozitat për të cilat duhet të jeni tepër fleksibil. Duke u bazuar në hulumtimet e tij të deritanishme, ajo argumenton se pozitat  më të favorizuara janë:

  • “Pozita e qenit”. Pozita në të cilën mashkulli është pas femrës – është favorite e shumë meshkujve dhe femrave.
  • “Femra sipër”. Kjo pozita ua jep kontollën femrave, kurse meshkujve ju ofron shikim mbreslënës
  • “Pozita misionere”. Sipas dr. Herbenik, shumë njerëz e nënvlerësojnë pozitën misionare. Ajo vërteton se meshkujt e preferojnë këtë pozitë para pozitave të komplikuara akrobatike./Femina.al/

Lidhje të ngjashme

Komento