Qazim Osmani dhe Natasha Bekvalac në Foto së Bashku 0 Komente

Postuar më 01 Sep 2011 në ora 8:21pm

Pas shumë përpjekjesh, gazeta Press e Beogradit është e para që siguron fotografinë që dëshmon lidhjen ndërmjet biznismenit shqiptar të Kosovës, Qazim Osmani (Felix), dhe këngëtares së njohur serbe, Natasa Bekvalac. Ata janë fotografuar në Poreç të Kroacisë, në jahtin luksoz “Megalodona”.

Raportohet se Natasha është munduar që me syze të fshihet, por një tattoo në trup e ka bërë të qartë që është ajo. Këngëtarja serbe ka kënduar për Bajram në Novi Pazar, dhe është spekuluar se edhe Qazimi ka qenë me të.

Lidhje të ngjashme

Komento