Sapunët dhe detergjentet për lëkurën tuaj 0 Komente

Postuar më 16 Sep 2011 në ora 5:29pm

Të pastrosh lëkuren, ta lani dhe ta bëni atë të shkëlqejë nga drita dhe nga shëndeti, është një ndër dëshirat më të mëdha të çdo femre që ka dëshirë të ndjehet në formë.

Sapuna

Ashtu si për ushqimin dhe për kozmetik ekziston një dilemë nëse produktet duhet të jenë bio apo jo? Nëse produktet kozmetike biologjike mund të ushqëjne më mirë  lekuren etj.

Produktet biologjike ofrojnë më shumë avantazhe në krahasim me larësit të cilët mund të jenë irritues për lëkurën. Për këtë produktet biologjike zgjidhen nga vajza të cilat dëshirojnë të kujdesen për trupin dhe mbrojtjen e lëkures me natyralitet të plotë. Mjafton të mendoni se moda e “BIO”-së po çmend vipat e hollivudit, mes të cilëve Jennifer Aniston, që mesa duket përdor vetëm produktë biologjike.

Oferta e produkteve biologjike varion dhe diferencohet në zgjedhjen e elementeve që na propozojnë produktet. Provoni një sapun natyral me përbërje natyrale vaj ulliri që përmban zbutës tipik për lëkuren.

Përbërja përmban vitamina të ndryshme, me aktivitët delikat dhe lentitiv. Nuk ju mbetet se të provoni sigurinë e produkteve biologjike.

Lidhje të ngjashme

Komento