Trangulli i shkëlqyer për lëkurë 0 Komente

Postuar më 12 Oct 2011 në ora 9:00am

TrangulliTrangulli i freskët nuk është i shëndetshëm vetëm për ngrënie, por atë mund ta përdorim edhe për lëkurën tonë, ku pas aplikimit, do t’i sjellim lëkurës shumë freski.

Aplikimi:
Presim trangullin në feta të holla dhe i vendosim nëpër fytyrë dhe e lëmë për 15 min.

Ose: masazhojmë fytyrën me trangull për disa minuta dhe pastaj e lëmë për 15 min.

Kjo maskë është e mirë për largimin e mbetjeve të zeza nëpër pore, pas largimit të akneve.

Lidhje të ngjashme

Komento