Ja kush bën seks më të mirë?0 Komente

Postuar më 17 Maj 2012 në ora 7:54pm

Në sdudim u bë dhe pyetja se sa shpesh bëjnë seks këta njerëz dhe përgjigjia ishte kjo: 9% çdo ditë; 44% disa ditë në javë; 16% thanë një herë në javë; 10% thanë për një natë speciale; 7% thanë njëherë në muaj; 7% më pak se një herë në muaj; 2% u përgjigjën çdo gjashtë muaj; 1% një herë në vit; 2% më pak se njëherë në dy vjet; 1% nuk pranuan të përgjigjen dhe 1% thanë se nuk kanë bërë asnjëherë seks.

Sipas një studimi të kohëve të fundit të bërë në 24 mijë britanikë del përfundimi se seks më të mirë kanë ata persona që nuk janë të martuar.Në studim, 71% e personave që nuk ishin të martuar u shprehën se kishin një jetë të kënqshme seksuale, ndërsa vetëm 47 % e njerëzve të martuar që morën pjesë në këtë studim thanë se ishin të kënaqur me performancën e tyre seksuale.

Në sdudim u bë dhe pyetja se sa shpesh bëjnë seks këta njerëz dhe përgjigjia ishte kjo: 9% çdo ditë; 44% disa ditë në javë; 16% thanë një herë në javë; 10% thanë për një natë speciale; 7% thanë njëherë në muaj; 7% më pak se një herë në muaj; 2% u përgjigjën çdo gjashtë muaj; 1% një herë në vit; 2% më pak se njëherë në dy vjet; 1% nuk pranuan të përgjigjen dhe 1% thanë se nuk kanë bërë asnjëherë seks.

Pyetjes nëse kanë bërë seks me mesazhe ose online përmes internetit ju përgjigjen: 35% që të dyja; 27% seks përmes mesazheve; 30% asnjërën; 8% seks online.

Lidhje të ngjashme

Komento