Mikja ben seks ne dhome, shoqja i kerkon demshperblim universitetit0 Komente

Postuar më 05 Mar 2012 në ora 5:12pm

Bashkejetesa me nje shoqe dhome te papermbajtshme, dhe te obsesionuar pas seksit e ka bere ate te bjere ne depresion dhe tani i kerkon demshperblim kolegut qe nuk e ka mbrojtur.

Lindsay Blankmeyer, nje ish studente amerikane ne kolegjin Stonehill, kete jave ka cuar perpara gjykates se Bostonit, ku eshte diplomuar ne vitin 2011 duke i kerkuar instituit te Easton, Massachusetts, nje demshperblim prej 150 mije dollare per vuajtje psikologjike.

Njezet e dy vjecarja eshte regjistruar ne kolegjin katolik ne 2007, por problemet e saj filluan vetem vitin e fundit, te kolegjit, kur ajo u caktua ne nje dhome me Laura Sidla.

Kjo e fundit jo vetem ka ftuar shpesh ne dashuirn ne dhomen e tyre duke kryer marredhenie seksuale ne nje distance te shkurter nga shtrati i shoqes. Por shume here kur ajo nuk ishte ne shoqeri te mire, lidhej me faqe te ndryshe roze online dhe bente seks online perpara syve mosbesues te shoqes se dhomes.

Keto sjellje te guximshme dhe arrogante i kane shkaktuar deme serioze psiqike njezet e dy vjecares, e cila ka vuajtur nga nje “depresion me sindrom vetevrasjen nga nga sindroma e mungeses se vemendjes”. Vajza eshte drejtuar disa here tek drejtuesit e universitetit duke kerkuar nje dhome vetem, por ajo shprehet se askush nuk i kishte ofruar ndihme dhe cekesia e tyre ka renduar gjendjen e saj.

‘Instituti i Shonehill ka refuzuar kerkesen per nje dhome vetem dhe ne javet dhe muajt e ardhshem, Lindsay ra ne nej depresion shume te forte ku ka qene e detyruar te largohet nga kolegji per kurim’, lexohet ne padine e ngritur nga Blankmeyer.

Njezet e dy vjecarja ka kaluar gjashte muajt e fundit te universitetit ne shtepine e saj ne Nju Jork dhe pavaresisht depresionit te saj te forte arriti te studioje dhe te diplomohet per Arte ne shtator te vitit 2011.

Nga ana e tij institucioni kundershton rindertimin e ngjarjeve te prezantuar nga zyra e Blankmeyer. Sipas Kristen Magda, zedhenes i universitetit, kolegji eshte sjelle ne menyre profesionale duke i ofruar vajzes alternative te ndryshme, duke perfshire mundesine transferimit ne nje dhome me vete.

Zedhenesi i universitetit argumenton se: ‘Studentja asnjehere nuk i ka zbuluar personelit universitar se problemet e saj vinin nga aktiviteti intensiv seksual i shoqes se dhomes’.

Por avokatet e vajzes, kundershtojne versionin e kolegjit, duke pretenduar se ata kane propozuar vetem dy opsione te papranueshme: Ose te tranferohej ne nje ish studio te vogel ose te shkonte ne nje konvikt, i cili nuk kishte nje reputacion te mire.

Lidhje të ngjashme

Komento