in ,

10 mësime jetësorë që kuptohen vetëm nga femrat e fuqishme

10 mësime jetësorë që kuptohen vetëm nga femrat e fuqishme
Po shfaqen...

Pasiqë ndërruam vitin është mirë që të reflektojmë të asaj se çfarë kemi bërë dhe kemi qenë motin që shkoi, përfshirë memoriet e martesës, fëmijët, zhvillimin e karrierës dhe ndërtimin e stilit të qëndrueshëm dhe të rehatshëm të jetesës. Për disa e kaluara është e mbushur me marrëdhënie të dështuara, prishje me miqtë dhe me fillime të reja, jeta është përplot me sfida dhe tejkalimi i tyre ju bën të fortë dhe të qëndrueshme.

Ja 10 këshilla se si të mbijetoni:

Po shfaqen...
  1. Dashuro por mos u bën e varur – Një femër e fortë e di se si të lulëzojë pranë dikujt e më pas ta lërë të lirë. Në fillim humbja e dashurisë është shkatërruese mirëpo nje fëmr e fortë gjen mënyrë se si të vazhdojë tutje.
  2. Rreziko – Një femër e fuqishme nuk frigohet nga rrezikimi, ajo do të shpërngulet në një qytet tjetër dhe do të fillojë jetë të re e vetme. Një femër e fortë e di se rrezikimi është i dobishëm dhe do t`i sjellë diçka të re.
  3. Pasi të rrëzohesh, ngritu – Një femër e fuqishme nuk frigohet nga dështimi pasiqë menjëherë ngritet në këmbë dhe vazhdon. Femra e fortë i tejkalon këto vështirësi dhe merr mësim nga ato.
  4. Largohuni nga prindërit tuaj – Një femër e fuqishme e di se duhet të largohet nga shtëpia herët, e tejkalon ndarjen me më të dashuit dhe vazhdon jetën e saj nëpër botë. Ajo di si të kujdeset për veten edhepse familja e sa është shumë larg.
  5. Sprovohuni jashtë zonës suaj të komfortit – Një femër e fortë është në gjendje të futet në një dhomë me të panjohur dhe të ecë me vetëbesim sikurse të ejtë pronare e atij vendi. Femra e fortë e kupton rëndësinë e të qenit në një qytet të ndryshëm, në një punë të re, lidhje të re e tj.
  6. Gjejeni rehatinë në vetmi – Femra e fuqishme është e vetëdijshme se njerëzit vijnë e shkojnë, ajo është e lumtur kur është e rrethuar me njerë mirëpo ngelet rehat edhe kur është vetëm në dhomë.
  7. Përjetoni luftën – Një femër e fortë ka përjetuar luftën, ajo shpesh dëgjon sirenat dhe ka parë njerëzit duke vrapuar për në strehimore. Ajo ka parë fytyrën e nënës që frigohet për jetën e fëmijëve të saj, lufta vetëm e ka bërë më të firtë dhe ka bërë që ta vlerësojë jetën më shumë.
  8. Pushtoni frikën tuaj – Një femër e fortë ka frikë sikurse të gjithë, mirëpo ajo e kupton se frika mund të jetë e paarsyeshme dhe se duhet të pushtohet që të çlirohet nga ajo. Një femër e fortë i ngjitet aeroplanit edhepse nuk ka dëshirë.
  9. Sfidojeni trupin – Një femër e fortë e njeh mirë trupin e saj. Ajo e kupton se stërvitja do e bëjë më të fortë dhe se është e mirë për shëndetin e saj.
  10. Ëndërroni shumë – Një femër e fortë ka ëndrra të mëdha, ajo dëshiron të arrijë diçka në jetë dhe të jetë më e mira në atë që bën. Ajo nuk e dekurajon veten me dyshime por beson në vetvete dhe mundohet t`ia arrijë qëllimit.

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Loading…

0

Comments

0 comments

Shenjat që tregojnë se trupi juaj ka shumë estrogjen dhe si ta menaxhoni atë!

Rreziqet që fshihen prapa shputës së rrafshët…