8 gabimet trashanike… dëmtojnë seriozisht zonën intime të femrës gjatë kryerjes së aktit intim

0 853

Mjekët paralajmërojnë! Këto janë 8 gabimet më të zakonshme që bëni kur kryeni marrëdhënie me parterin tuaj. Bisedoni me të dashurin tuaj dhe hiqini këto komplekse.

Kujdes çifte! Ora intime mund të jetë më e preferuara, por është edhe koha më e rrezikshme për shëndetin e gruas.

Ne e dimë se duke bërë dashuri përfshihen të dy, por këtë herë ne duam të flasim për rreziqet ndaj organit femëror, kur bëhet fjalë për pozita të reja ose eksperimente për të rritur kënaqësinë në jetën private.

Këtu sjellim 8 gabime të rrezikshme që mund të bëni dhe që do të dëmtojnë zonën tuaj intime.

  1. Përdorimi i çfarëdo gjëje si zëvendësues të lubrifikantit.
  2. Përdorimi i lodrave seksuale të pista ose të çrregullta.
  3. Të kryerit marrëdhënie pa lubrifikant.
  4. Vendosja e ushqimeve ose kremërave aty poshtë për orale.
  5. Testimi i pozicioneve shumë të komplikuara.
  6. Përdorimi i frutave ose perimeve për të masturbuar.
  7. Oral pa u shqetësuar për higjienën.
  8. Të mos shqetësohesh për higjenën e duarve të partnerit.
Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë