9 muaj në 4 minuta – Shikojeni videon e mrekullisë! (Video)

0 914

Kjo video ju tregon në vetëm katër minuta atë se si një fëmijë vjen në këtë botë, prej ngjizjes e deri tek lindja.

Videoja ofron pamje në 3D të zhvillimit të embrionit në mitrën e nënës, dhe është interesant për t’u parë si për meshkujt ashtu edhe për femrat.

Shikojeni videon:

 

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë