Femrat që lexojnë janë të rrezikshme

Të mbytura në një botë plot burra dhe ku ato supozohej të mbeteshin pasive, gratë e gjetën mënyrën për tu aktivizuar.E përdorën letërsinë. Dhe kësisoj, gratë që nisën të lexonin e të zgjeronin kufijtë e tyre. U bëtë të rrezikshme.…

Buzë të plota, me vetëm katër hapa

Mos e humbni shpresën nëse nuk i keni buzët si Angelina Jolie, por mësoni se si me vetëm katër hapa, të krijoni iluzionin e buzëve të plota dhe sensuale …Çfarë ju nevojitet?Korrektori; Lapsi me ngjyrë të buzëve; Shkëlqimi…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë