Boheme me të bardha (Foto)

0 156

Nuk është risi që ngjyra e bardhë të jetë një nga trendet më të rëndësishme të stinës së verës, por këtë verë bëhet fjalë për diçka më specifike dhe ky është stili bohemian.

Ky stil risjell fustanet e lirshme, si dhe një nga kombinimet më praktike që janë kanotierat e thurura të kombinuara me pantallona të shkurtra xhins.

Kjo tendencë vihet re edhe ndër personazhet e famshme të botës së skenës ndërkombëtare.

Shikoni fotot për t’u frymëzuar nga stili i këtyre personazheve, dhe zbuloni sugjerimet tona për të arritur pamjen e tyre.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...