Burri me 13 gra, të gjitha mbetën shtatzënë të njëjtën kohë (FOTO)

0 436

Ky njeri është i martuar me 13 bashkëshorte dhe të gjitha mbetën shtatzënë në të njëjtën kohë dhe të njëjtin muaj!

Burri me 13 gra, të gjitha mbetën shtatzënë të njëjtën kohë (FOTO)

Por, sikur kjo të mos ishte e mjaftueshme, të gjitha gratë janë të lumtura që janë bashkëshortet e tij dhe jetojnë së bashku si një familje e lumtur! Të gjitha gratë ishin jashtëzakonisht të lumtura për shtatzëninë e tyre dhe ato përshtaten me njëra-tjetrën mjaft mirë.

Secila prej tyre flet mirë për njëra-tjetrën dhe gjithashtu kujdesen për mirëqenien e njëra-tjetrës. Kjo është krejtësisht ligjore në vendin e tyre, por ky është padyshim njeriu i parë që i kishte lënë të gjitha bashkëshortet e tij shtatzënë menjëherë.

Ai me siguri ka thyer rekord të ri botëror!

Kjo u bë hit vitin e kaluar në të gjitha mediat ndërkombëtare, lidhur me këtë sot nuk ka diçka të re.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...