Duke shfletuar kategorinë

Bukuria & Moda

Çka të bëni me lëkurën e lëshuar?

Keni arritur përfundimisht që të humbni kilet e tepërta, por gëzimin tuaj e ka prishur zbulimi se lëkura ju është bërë si gomë e shfryrë e automobilit – e lëshuar dhe e shëmtuar. Cila është zgjidhja për lëkurën e lëshuar?