Duke shfletuar kategorinë

Fytyra

Disa këshilla bukurie nga India e largët

Sa të re dhe të shkëlqyeshme e kanë fytyrën vajzat indiane, kush nuk ua ka zili? E gjitha është një përkujdesje e vazhdueshme, një ushqim i mirë, por edhe një “formulë”, e cila kërkon vetëm 30 minuta kohë, 15 në mëngjes dhe 15 në darkë para…

Si ta aplikoni pudrën e lëngshme?

Ekspertët thonë se produkti kryesor i kozmetikës, te i cili duhet të mbështetemi është baza që përdorim për lëkurë. Kemi disa këshilla që duhet ndjekur gjatë aplikimit të saj për ta bërë lëkurën të duket e përsosur, edhe nëse nuk është…

​Përdorni maskën me kos për fytyrë perfekte

Kosi është i përbërë nga shumë vitamina dhe minerale që ushqejnë dhe rigjallërojnë lëkurën. Nëse keni lëkurë problematike dhe me akne, përdorni këtë maskë të mrekullueshme nga ky produkt që ju ndihmon në pastrimin e shpejtë të lëkurës. Kosi…