Duke shfletuar kategorinë

Makiazh

Laps i përsosur i bardhë për sy

Sytë janë pasqyrë e shpirtit dhe stoli e fytyrës, mirëpo kur bëni grimin e duhur, duken edhe më të bukur. Mjafton që të vini në pah këndet e brendshme me të bardhë, ndërsa këndet e jashtme të kapakut të sipërm me laps të zi, që sytë tuaj…

Ja si të fitoni harkun perfekt të vetullave

Truqet e përdorimit të brushës janë gjeniale… Të kesh vetulla të mira, është një domosdoshmëri në ditët e sotme. Por, nuk është edhe lehtë të fitosh formën e përsosur gjithmonë – ti kesh vetullat sa më natyrale dhe me një hark të…

9 këshilla bukurie nga makeup artistja e Channel-it

Nuk ka asgjë më të keqe që ju prish ditën se sa kur shikoheni në pasqyrë dhe shihni fytyrën e njollosur nga maskara, apo forma e pakëndshme e vetullave. Kjo është edhe arsyeja pse kemi marrë mendim nga makeup artistja e Channel-it, për të…