Duke shfletuar kategorinë

Trupi

Çka të bëni me lëkurën e lëshuar?

Keni arritur përfundimisht që të humbni kilet e tepërta, por gëzimin tuaj e ka prishur zbulimi se lëkura ju është bërë si gomë e shfryrë e automobilit – e lëshuar dhe e shëmtuar. Cila është zgjidhja për lëkurën e lëshuar?

Shalqiri kundër “lëvores së portokallit”!

Kjo ëmbëlsirë e shijshme në vete përmban 90 për qind ujë, gjë që e bën atë një antioksidues dhe ushqim ideal për dietë. Pos se do të konsumoni sasi të mjaftueshme të ujit në organizëm, do të fitoni edhe një dozë të madhe me vitamina dhe…

Rozmarina në alkool, ilaçi kundër celulitit!

Celuliti, për fat të keq, është problem i shpeshtë, e sidomos femrat janë të prira për t'u prekur nga kjo gjendje. Shpesh kujton në lëvoren e portokallit. Shkaktarët më të shpeshtë janë ushqimi i fërguar dhe i yndyrshëm, por edhe kafeina.…