Duke shfletuar kategorinë

Lidhje dashurie

Dua të jem ‘single’, por me ty

Dua që ti të dalësh për birra me shokët, të zgjohesh keq nga stomaku të nesërmen dhe të më kërkosh të vij gjithsesi, sepse do të më përqafosh, do të rrimë përballë e të fërkojmë hundët. Dua të flas në shtrat në mëngjes për çdo gjë, por…

Gjestet që flasin më shumë se fjala “Të dua”

Fjala e ëmbël “të dua”, si për femrat ashtu edhe për meshkujt ka një kuptim shumë të thellë, por ndonjëherë është shumë vështirë për ta thënë. Zbuloni gjestet e mëposhtme nëse partneri juaj vërtet kujdeset për ju. Puthje të gjata pasionante…

10 lëvizjet e femrave që dëmtojnë meshkujt!

Shkëmbimi i mesazheve me meshkuj tjerë, përmes celularit apo rrjeteve sociale, i çon ata në çmenduri. Atij nuk i pëlqen që ju të kaloni shumë kohë në botën virtuale dhe ti keni të gjitha mundësitë e hapura. Psikologët thonë se pasiguria…