Duke shfletuar kategorinë

Ndarja

Si më ndryshoi jetën, vdekja e nënës sime

Pasi që vdiq nëna ime nuk mundesha të ndaloj së ëndrruari për të, më dërgonte nëpër pyje dhe lumenj, nëpër koridoret e pluhurosura të shtëpive të zbrazëta .Këto ëndrra më çudisnin pasiqë në ato nëna ime ishte e shëndetshme. Mundeshte të…

Shenjat që keni ende në mendje ish-in tuaj

Po thoni të vërtetën kur thoni: E kam harruar? Mbas ndarjes është e vështirë që ta harroni dikë vetëm sepse të tjerët ju thonë vazhdimisht se ka ardhur koha ta bëni.Nuk ka një kohë të caktuar apo ekzakte të nevojshme për të harruar dikë…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë