Duke shfletuar kategorinë

Dobësim

Ja si të humbni peshë gjatë natës!

Ende nuk është i njohur mirë kombinimi magjik i këtyre përbërësve, pasi që e përshpejtojnë metabolizmin dhe me këtë rast ndihmojnë në heqjen e kilogramëve shtesë. Elementi më i rëndësishëm në ndikimin e lëngut nga mjalti dhe kanella është…

Pse trashemi më shumë rreth barkut?

Ka arsye shkencore pse meshkujt dhe femrat fillojnë të trashen rreth barkut, edhe pse ata gjithnjë kërkojnë të mbajnë një linjë më të hollë. Sipas hulumtimeve të fundit, njerëzit e moshës së mesme e kanë më të vështirë për të zvogëluar…

Doni të dobësoheni? Hani si meshkujt!

Një ekspert për ushqime thotë se femrat mund të dobësohen nëse thjesht fillojnë të hanë si meshkujt. Jim White, dietolog dhe trajner nga Virxhinia, beson se fermat duhet të përvetësojnë shprehitë e meshkujve në të ushqyer. Kjo d.m.th. se do…