Duke shfletuar kategorinë

Fitnes

Ushqimi ideal para dhe pas ushtrimeve

Ajo çka hamë para dhe pas treningut ka ndikim të madh në atë se si do të jenë rezultatet e ushtrimeve, pohon trajneri i kondicionit Juan Carlos Simo. Ai konsideron që shumica e ushtruesve gabojnë sepse me shprehitë e këqija ushqyese…

Kuro dhembjen e shpinës me joga

Nëse keni një fëmijë, apo një punë zyre, me siguri e dini ç’është dhembja e shpinës, por në qoftë se shumë medikamente dhe këshilla nuk funksionojnë ndaj dhembjes së shpinës, joga është një alternativë.Në fillim një pyetësor i thjeshtë:…

Kafeja bën mrekulli edhe në palestër

Një studim i ri thotë se kafeja i bën ushtrimet fizike të duken më të thjeshta sesa që janë. “Çdo të shtune në mëngjes, kur jam duke shkuar në palestër, e blej një kafe në lokalin tim. Me stomakun bosh, kafeina më ndihmon mua të performoj…