Duke shfletuar kategorinë

Featured

Featured posts

Alarm! Çokollata “Kinder” kancerogjene!

Çokollatat janë të preferuarat e fëmijëve, dhe shpesh kjo ka qënë një betejë e humbur për prindërit që t’i ndalojnë vogëlushët e tyre që t'i konsumojnë. Por tashmë është një tjetër alarm për prindërit. Prindër kujdes, mos i lejoni fëmijët…