Duke shfletuar kategorinë

Kuriozitete

Thëniet e arta të Nënës Terezë …

Nënë Tereza është një nga njerëzit më me influencë që bota ka parë ndonjëherë. Dhe kjo jo për shkak të pasurisë apo betejave luftarake nga shenjtorja, por falë besimit, mënyrës së jetesës dhe arritjeve që pati duke punuar fort si një…