Duke shfletuar kategorinë

Kuzhina

Receta origjinale për havlla!

Ky është një gatim turk, por shumë i përdorur në zona të ndryshme të vendit tonë. Receta tipike për hallva, ëmbëlsirën e përhapur në të gjithë Shqipërinë, bëhet me miellin e grurit. Por disa zona të tjera e gatuajnë me miell misri, ose me…

Supë me vezë dhe limon

Supa me oriz, vezë dhe limon, aq e njohur nga të gjithë shqiptarët, në të vërtetë ka origjinë greke. Emri i saj origjinal është Avgolemono e cila do të thotë pikërisht vezë dhe limon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë