Duke shfletuar kategorinë

Receta gatimi

Supë me vezë dhe limon

Supa me oriz, vezë dhe limon, aq e njohur nga të gjithë shqiptarët, në të vërtetë ka origjinë greke. Emri i saj origjinal është Avgolemono e cila do të thotë pikërisht vezë dhe limon.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë