Duke shfletuar kategorinë

Martesa & Burri

Tipi estrogjen i femrës

Femrat e tipit estrogjen janë shumë femërore, kanë bel të hollë, zakonisht gjinj të mëdhenj, vithe të rrumbullakëta dhe kofshë të plota.Deri në moshën e shtyrë i zbukuron floku i shpeshtë dhe i fortë, pastaj lëkura e butë ngjyrë…

Historia që duhet lexuar nga çdo i/e martuar

Kjo është një histori e vërtetë, një nga ato që kanë lënë shije të hidhur kur i dëgjon, dhe tragjike kur i përjeton. Detajet e vogla të jetës tuaj janë ato që me të vërtetë kanë rëndësi në një marrëdhënie.Pra, gjej kohën për të qenë mik…

Faleminderit burrë

Burri im i dashur, Nuk mendoj se është mjaftueshëm, por të falenderoj.Faleminderit për ardhjet në shtëpi çdo ditë nga ditët e gjata të punës në zyrë dhe duke më lënë mua në përçartje dhe në stres. Ti nuk ke nevojë të dish se si vajza jonë…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë