Duke shfletuar kategorinë

Nëna & foshnja, fëmija

Belbëzimi tek fëmijët

Shumë fëmijë të vegjël kalojnë përmes kësaj faze në mes të moshës 2 dhe 5 vjec, kur belbëzojnë duke përsëritur disa…