Duke shfletuar kategorinë

Shtatzënia & Lindja

Jo ananas gjatë shtatzënisë!

Ananasi është një frut i pasur me minerale dhe proteina fantastike, por tek shtatzënat rrit riskun për abort. Sidomos gjatë tre muajve të parë rritet risku për kontraksione uterine. Bromelaina, e cila gjendet në ananas zbut cervixin. Shumë…