Duke shfletuar kategorinë

Sëmundjet

Pija që shkatërron kockat

Kockat kryesisht përbëhen nga kolagjeni, një proteinë ​​që siguron një shtresë mbrojtëse të butë, dhe kalciumi një mineral që shton forcën dhe ngurtësinë e tyre. Ky kombinim e bën kockën të fortë dhe mjaft fleksibile për të mbajtur gjithë…