Duke shfletuar kategorinë

Shëndeti dentar

Mos jeni duke i pastruar gabimisht dhëmbët?

Larja e dhëmbëve duket e thjeshtë, sepse fundja e kemi bërë çdo ditë gjithë jetën. Por ja që shkencëtarët na thonë se e paskemi bërë gabim gjithë jetën. Nëse i lani dhëmbët shpejt dhe me lëvizje horizontale, por njëkohësisht ushtroni dhe…

Zbardhimi i dhëmbëve pa rreziqe

Nuk e bëjnë këtë vetëm personat e famshëm, por edhe njerëzit e thjeshtë – zbardhimi i dhëmbëve është një nga kërkesat më të zakonshme nëpër ordinanca. Konsumi i shpeshtë i pijeve të gazuara, cigarja, kafja, higjiena e dobët orale, vizitat e…