Çfarë tregon forma e gishtit për karakterin e një personi?

0 69

Sot do të ndalemi tek duart, të cilit përbëjnë edhe nyjen e parë të kontaktit me një njeri. Ndoshta shumë prej jush nuk i kushtojnë rëndësi gishtave, përveç momentit të lyerjes, por forma e gishtit mund të tegojë shumë për karakterin e nje personi. Për më tepër lexoni shpjegimet e mëoposhtme:

A. Gishti i drejtë: Në përgjithësi jeni shumë elastik, i gatshëm për t’u përshtatur me çdokënd e çdo situatë. Jeni shumë i pavarur, vendoseni vetë për çdo gjë dhe nuk i stepeni pëgjegjësisë. Edhe pse nuk i shfaqni emocionet në publik, thellë brenda jush jeni i ndjeshëm dhe me zemër të madhe.

B. Gishti me majë: Një ndër tiparet karakteristike të karakterit tuaj është të qenit besnik dhe i ndershëm. Personat që ju rrethojnë e dinë që nuk do i tradhëtoni apo zhgënjenit kurrë. Përkushtimi dhe vendosmëria janë arma juaj më e fortë. Në qoftë se i vini vetes një qëllim nuk ndaleni derisa ta realizoni. Keni frikë nga zhgënjimet dhe lëndimet.

C. Gishti me gunga: Personat që kanë gishta të tillë nuk pëlqejnë sfidat dhe rrallëherë dalin nga zona e tyre e komfortit. Dinë të respektojnë mendimet e të tjerëve dhe nuk shtiren nëse ka ndonjë gjë që nuk u pëlqen. Jeni të ndjshëm dhe mendoheni dy herë para se të lëndoni dikënd.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë