Çizme të shkurtra me gishta zbuluar

0 132

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Bashkë me getet e trasha najloni, çizmet e shkurtra me gishta zbuluar janë zgjedhje ideale për ditë të freskëta pa shi, por duken shkëlqyeshëm edhe me çorape rrjetë. Nëse i bartni pa çorape, vini shtresë në çizme të shkurtra.

Çizmet e shkurtra me gishta jashtë, në taka, do të jenë yje kryesore në rafte të këpucëve në sezonin pranverë-verë 2017, aq më parë që këto modele efektive, femërore mund t’i bartni në raste të ndryshme.

Me gete të trasha najloni, janë zgjedhje ideale për ditë të ftohta pa shi, por shkëlqyeshëm duken edhe me çorape rrjetë.
Nëse vendosni për çorape më të holla, zgjidhni modelet me tegel të dukshëm dhe të trasha në gishta, ndërkaq në ofertë madje janë edhe modelet pa gishta zbuluar.
Këshillë plus: Kur i bartni pa çorape, vini shtresë në çizme, në mënyrë që t’ju bëhen edhe më të rehatshme.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...