Dieta me patate dhe jogurt (kos) – për 3 ditë humbasni 5 kg

0 11 331

Me këtë dietë që është shumë e thjeshtë ju do të humbni 5 kilogram. Gjatë kohës së dietës duhet të hani vetëm patate të ziera dhe jogurt me masë të vogël yndyre.

Regjimi i të ushqyerit:

Dita e parë
Mëngjesi: 1 patate e zier pa kryp, 1 gotë jogurt
Dreka: 2 patate të ziera pa kryp, 1 gotë jogurt
Darka: 2 gota jogurt

Dita e dytë
Mëngjesi: 1 gotë jogurt
Dreka: 2 patate të ziera pa kryp, 1 gotë jogurt
Darka: 1 patate të zier pa kryp, 1 gotë jogurt

Dita e tretë
Mëngjesi: 1 patate të zier pa kryp
Dreka: 1 patate të zier pa kryp, 1 gotë jogurt
Darka: 1 gotë jogurt.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...