Dridhja e pavullnetshme e syrit shkaktohet nga…

0 221

Dridhja e syrit është një veprim që na ndodh shpesh, por na nevrikos tepër sepse nuk mund ta kontrollojmë.
Sipas studimeve, dridhja quhet ‘myokymia’ dhe ndodh kur muskujt dhe nervat e syrit stimulohen.

Kjo gjë shkaktohet prej lodhjes, pagjumësisë apo konsumit të alkoolit, duhanit dhe kafeinës.

Stresi është një nga shkaktarët, i cili bën që të ndodhin lëvizje të tilla të pakontrollueshme. Për fatin e mirë, raste të tilla ndodhin rrallë dhe nuk janë shqetësuese, por sugjerohet që të bëhet gjumë i mirë për ta parandaluar.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...