E bardha e vezës nga pula e zezë shëron hemorroidet!

0 122

Merrni një vezë nga pula e zezë dhe ndajeni të bardhën e saj, kjo ndihmon në masë të madhe për të gjithë ata që vuajnë nga hemorroidet.

Lageni një peshqir me ujë të ngrohtë, aty vendosni të bardhën e vezës nga pula e zezë dhe më pas aplikojeni në zorrë të trashë dhe mbajeni gjatë natës.

Në bazë të asaj që shumë persona e kanë dëshmuar, kjo gjendje përmirësohet shpejt.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...