Ëmbëlsirë e lehtë me kakao

Përbërësit:

  • 150 gr margarinë
  • 2 vezë
  • 1 gotë e gjysmë sheqer
  • 150 ml qumësht
  • 1 pluhur për pjekurina
  • 1 vanil sheqer
  • 3 lugë gjelle kakao
  • 2 gota miell

Përbërësit për glazurën:

  • 50 gr margarinë
  • 2 lugë të vogla nesscaffe
  • 2 lugë kakao
  • 1 vanil sheqer
  • 1 gotë e gjysmë sheqer pluhur
  • P.S. Gota duhet të ketë masën 2dl

Përgatitja:

Shkrijmë margarinën.Vezët i rrahim me sheqer. Pastaj përziejmë të gjithë përbërësit e tjerë.
Qesim në tepsi të lyer me yndyrë dhe e pjekim në temperaturë rreth 200*C rreth 15 minuta.

Përgatitja e glazurës:

Po shfaqen...

Shkrijmë margarinën ,i shtojmë sheqerin,vanil sheqerin,kakaon dhe e perziejmë mirë.Përmbi e dekorojmë me kokos ose arra.

Ju bëftë mirë!

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Comments

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Loading…

0

Comments

0 comments

Çfarë është dallimi mes vajit të zakonshëm të ullirit dhe atij ekstra i virgjër?

Celuliti, si ta eleminojmë?