Femra, këto janë disa nga veprimet të cilave meshkujt nuk u rezistojnë dot!

0 513

Ka disa zakone të femrave para të cilave meshkujt dorëzohen.
Jeni kuriozë të dini se cilat janë ato? Hidhini një sy!

Kur i vendosni flokët tuaja në gjoksin e tij
Meshkujt adhurojnë t’ju ledhatojnë flokët teksa jeni mbështetur tek kraharori i tyre. Kjo u jep atyre ndjenjën e sigurisë, për partneren që kanë.

Kur luani me flokët e tij, teksa ai nget makinën
Në pamje të parë duket sikur i shpërqendroni nga drejtimi i timonit por meshkujt e marrin këtë si një shenjë të dashurisë dhe afeksionit.

Kur i thurrni lavde në Facebook
Padyshim, meshkujt kënaqen kur vlerësohen në publik (edhe pse ky mund të jetë publiku i Facebook-ut).

Kur e dëgjoni atë me shumë kujdes, teksa flet.
Kjo për mashkullin do të thotë: Dashuri e pastër!

Kur i dërgoni një mesazh ose e telefononi teksa keni dalë me miqtë tuaj
Kjo padyshim që do ta bëjë një mashkull të ndihet i vlerësuar, pasi ju po mendoni për të edhe kur keni dalë me shoqërinë tuaj!

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...