Frizurë shumë të bukur për dy minuta! Ju nevojitet vetëm një laps i thjeshtë (VIDEO)

0 107

Ide e shkëlqyeshme për rezultat fenomenal!

Dëshironi t’i bëni frizurë atraktive por të lehtë princeshës suaj? Atëherë provoni këtë truk të lehtë!
Lidhni bisht, pastaj kalojeni lapsin e thjeshtë nëpër të.

How to create an amazing hairstyle with a pencil

More hairstyles for your little princess: goo.gl/f4Yxoc ??

Pubblicato da Bright Side su venerdì 2 settembre 2016

Ndani flokët në dy tufa, njërën nga ana e majtë dhe tjetrën nga e djathta, dhe nxirrni sipër lapsit.

Pastaj ndani tufën e djathtë në gjysmë dhe njërën gjysmë kalojeni në anën e majtë, veproni njësoj edhe pjesën tjetër të tufës nga ana e djathtë në të majtën, qiteni pjesën e flokëve të lëshuara mbi laps dhe atë qiteni në anën e majtë.

Përsëriten procedurën nga ana e jashtë në të djathtën he vazhdoni ashtu derisa të thurni tërë flokët.

Forconi me llastik. Tërhiqeni lapsin, dhe lidheni tepricën e gërshetit nga ana e poshtme.

Ide e shkëlqyeshme, apo jo?

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...