Gabimet që femrat bëjnë gjatë rruajtjes së zonës private!

0 298

Nuk ka gjykim të drejtë apo të gabuar në lidhje me atë se a duhet ta rruajmë tërë zonën private apo jo.

Por, nëse vendosni t’i largoni tërë qimet, ka disa gjendje të çrregullta, të cilat jeni duke i përsëritur pa ditur fare rreth tyre.

Gabimi i parë: Rruajtja e qimeve pubike sapo keni hyrë të bëni dush

Ky veprim ofron aksident të djegieve, duke shkaktuar kruarje pas aktit. Rruajtja duhet të jetë gjëja e fundit që duhet të bëni gjatë dushit.

Gabimi i dytë: Përdorimi i xhelit të dushit

Përdorimi i një kremi rroje pa fragranca të rënda është një ide e mirë. Lejeni atë në zonën që dëshironi t’i largoni qimet për 2 minuta, me qëllim të zbutjes së qimeve. Pastaj, filloni dhe rruani zonën me rrojë të re.

Gabimi i tretë: Përdorimi i locionit tuaj standard për ta zbutur zonën

Locionët e trupit janë të mbushur përplot me fragrancë, të cilat mund të irritojnë lëkurën. Preferohet të blihet një produkt që është specifik në lidhje me këtë situatë, apo të përdorni aloe vera për hidratimin dhe mbrojtjen e lëkurës.

Gabimet e tilla mund të çojnë deri në infeksione vaginale.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë