Gazrat kronikë do të thonë që trupi po komunikon me ju. Ja pse kurrë nuk duhet t’i mbani ato!

0 252

Gazrat ju ndihmojnë të hiqni qafe ato pjesë të ushqimit të tretur, të cilat nuk mund të shndërrohen në energji për trupin tuaj. Ne ju rendisim 3 arsye pse kurrë nuk duhet t’i shmangni ato:

Mund të jetë një shenjë paralajmëruese për probleme shëndetësore

Mund të keni probleme me zorrët që mund të jetë një tregues i problemeve të tretjes. Stomaku juaj mund të jetë duke u përpjekur t’ju tregojë diçka. Mesatarja e gazrave në ditë është 10-20. Nëse përjetoni një shumë më të lartë sesa kjo atëherë duhet të bëni disa ndryshime në dietën tuaj.

Gazrat lehtësojnë stomakun e fryrë

Mbajtja e gazrave mund të sjellë dhimbje stomaku dhe fryrje të tepruar barku.

Mund të parandalojë lëndimin e zorrës së trashë

Mbajtja e gazrave mund të kontribuojë në dëmtimin e rëndë të zorrës së trashë. Shkurtimisht, në rast se përjetoni pengesë të rënda në zorrën e trashë, atëherë mund të keni një rrezik të lartë që të përjetoni një shpërthim të dhimbshëm dhe serioz të zorrës së trashë.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...