Gjërat që ai nuk do të donte që ju t’i kuptonit gjatë seksit!

0 228

Si meshkujt, ashtu edhe femrat, shpresojnë që të kenë një performancë sa më të mirë gjatë seksit. Ama, si çdo gjë tjetër edhe gjatë marrëdhënieve intime ndodhin “probleme”, të cilat mundohemi t’i fshehim.

Meshkujt, duke qenë se shpesh janë aktivë gjatë seksit, mundohen të fshehin mjaft gjëra që u ndodhin gjatë marrëdhënies intime.

Më poshtë do t’ju tregojmë se çfarë nuk do të donte partneri juaj që ju të vërenit gjatë seksit.

Fytyra e tij gjatë kënaqësisë

Arsyeja kryesore pse ai mban kokën te qafa juaj teksa po kalon në orgazëm është se fytyra bëhet njësoj sikur të kenë kafshuar një limon.

Era e çuditshme e djersës

Ndonëse djersa nuk është ndonjë gjë “u sa e shpifur” gjatë seksit, vjen një moment që thua: “Prit! Era ime ishte ajo?”.

Prandaj, nëse në dhomën e partnerit shihni një qiri aromatik, atëherë ai ka kohë pa u larë.

Ai nuk ka qenë për një kohë të gjatë në palestër

Dhe muskujt e tij nuk janë në formë optimale. Nëse ai e fik dritën kjo do të thotë se ndihet në siklet ndaj jush.

Ai po mundohet mos “të prishet” shumë shpejt

Të themi të drejtën, këtë gjë bëjnë 50% e meshkujve. Krenaria mbi të gjitha!

Testikujt e tij të çuditshëm

Askush nuk mund të pretendojë se ka testikuj të bukur. Fundja, prandaj janë bërë për të qëndruar nën pantallona. Por dikush mund të ketë disa me forma shumë të çuditshme, prandaj seksi oral për të është “jo i mirë”.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...