Heqja e mitrës, si ndikon në kënaqësinë seksuale tek femra?

0 338

Opinioni i një mjeku italian mbështetet në atë se heqja e mitrës mund të ndikojë pozitivisht në kënaqësinë seksaule.

Fabrizio Quattrini, mjek italian dhe njëherësh president i Institutit të Seksologjisë Shkencore në Romë dhe autor i një studimi në lidhje me këtë fushë, ka konfirmuar se heqja e mitrës mund të ndikojë pozitivisht në jetën seksuale, megjithëse bën thirrje që të mos bëhet me vetë dëshirë.

Mjeku thekson se heqja e mitrës nënkupton vetëm eliminimin e mundësisë për të pasur fëmijë.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...