Ilaçet shtëpiake që qetësojnë dhimbjet në lukth!

0 432

Për të gjithë ata që vuajnë nga dhimbjet e të thatit në lukth dhe në zorrën dymbëdhjetëgishtore, ju sjellim këto ilaçe popullore:

  1. Merrni të bardhët e vezës së pulës, të papërpunuar, mos e përpini menjëherë, por për një kohë të gjatë e përtypni në gojë. Të bardhët e vezës përzihet me pështymën duke krijuar një shtresë mbrojtëse për mukozën e lukthit.
  2. Poashtu, preferohet ta përtypni miellin e papërpunuar të hikërrorit. Është mirë që ta përtypni për kohë të gjatë në gojë, sepse kur përzihet me pështymën krijon shtresën mbrojtëse për lukthin.
  3. Pini lëngun e patates së papërpunuar.
Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë