INJEKTOJNË KIMIKATE! Shikoni se çfarë bëjnë me perimet para se t’i sjellin në treg! (Video)

0 682

Perime të mëdha, të mrekullueshme dhe plot shkëlqim? Pas kësaj videoje do të mendoni mirë para se përsëri të vraponi pas perimeve të tilla.

Kjo video e bërë në Indi na tregon se si perimet e vjetra përzihen me të freskëtat, dhe mungesa e perimeve të vjetra plotësohet me kimikate të ndryshme. Dhe paralajmërojnë: kjo nuk ndodh vetëm në Indi, të gjithë që merren me këtë punë e bëjnë të njëjtën gjë, transmeton Femina.al.

Siç bëhet e ditur, këta “bujq” përdorin llak silikoni në mënyrë që perimet të jenë të ndritshme, si dhe për ta ngadalësuar procesin e kalbjes, ndërsa ngjyra artificiale për pëlhurë përdoret që të kenë ngjyrë sa më tërheqëse dhe të duken sa më mbresëlënëse në dritë. Kjo ngjyrë, kur hyn në trupin tonë, mund të na i dëmtojë veshkat dhe mushkëritë.

Injektimi i kimikateve i rrit perimet brenda natës, kështu që bujqit nuk duhet të presin disa ditë për t’i kultivuar./Femina.al/

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë