Ja si t’i hiqni qimet e fytyrës përgjithmonë…

0 221

Po ju paraqesim një metodë efektive për t’i hequr qimet nga buza e sipërme…

Përbërësit:
  • 1 e bardhë veze
  • 1 lugë miell misri
  • 1 lugë sheqer
Përgatitja dhe aplikimi:

Rriheni të bardhën e vezës mirë dhe më pas shtojini 2 përbërësit tjerë. Vazhdoni me përzierjen derisa të formohet një masë homogjene ngjitëse.

Lajeni fytyrën mirë. Vendoseni pastën e krijuar mbi buzën e sipërme si dhe në zonat ku keni qime për të larguar. Lereni pasten per 20-30 minuta.
Me pas hiqeni të bardhën e vezës në drejtim të rritjes së qimeve me kujdes.

Kjo maske do t’i heq qimet në fytyrë por edhe do të ulë shpeshtinë e daljes së tyre duke e bërë më të lehtë këtë proces.

Kjo duhet bërë 4 herë në javë që të eleminojë dhe ngadalesojë kohën e daljes së qimeve.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...