Kafeja dhe limoni shërojnë diarrenë!

0 39

Përziejini këta dy përbërës derisa nuk fitoni një masë të butë. Më pas konsumojeni. Shija është e hidhur dhe e thartë. Përvojat e atyre që e kanë provuar janë pozitive. Ia vlen ta provoni.

Diarreja, përkatësisht jashtëqitja, është problem shëndetësor, sidomos gjatë verës. Marrë parasysh se shkaktarë janë viruset, nuk guxoni të merrni antibiotikë. Shumë njerëz gjatë këtyre problemeve preferojnë urinë, por kjo nuk është zgjidhja.

Konsumoni bukë të thekur, banane, oriz, por duhet të shmangni ushqimin tepër të yndyrshëm dhe tepër të ëmbël.

Përbërësit:
  • 3 lugë kafe të bluar
  • 2 lugë lëng të shtrydhur limoni

Me lugë i përzieni këta dy përbërës derisa nuk fitoni një masë të butë. Shija është e hidhur. Më pas nuk do të keni telashe me jashtëqitjen apo diarrenë dhe me problemet e tretjes.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...