Kafjalli për humbje të shpejtë në peshë: Për 30 ditë do të jeni 10 kg më të lehtë!

0 183

Kyç për humbje të suksesshme në peshë nuk është vetëm numri i përgjithshëm i kalorive, por edhe koha se kur merren. Nëse i përmbaheni kësaj diete, mund të dobësoheni e kilogramët mos të kthehen më.

Kafjalli është shujta më e rëndësishme e ditës, sepse siguron energjinë. “Kafjallin konsumoje si mbret, drekën si princ e darkën si fukara”. Kjo është thënia e vjetër.

Nëse ju përmbaheni rregullave, për 30 dita do të jeni më të lehtë për 10 kilogramë.

ÇFARË MUND TË HANI?

Secilën ditë fillojeni me kafjall të majmë dhe ndani së paku gjysmë orë për t’u kënaqur me të.

Shembull i kafjallit është omëletë me 3 të bardhë të vezës, 50 g djathë, 50 g proshutë, perime, drithëra me 200 ml qumësht, “smoothie” nga dredhëzat dhe ëmbëlsirë me çokollatë.

Nga dita në ditë, kafjalli duhet të përbëhet më tepër me proteina, prodhime të qumështit, pak karbohidrate, pak yndyrë dhe një porcion ëmbëlsirë.

Dreka përbëhet nga bollëk proteinash, tri porcione perime me pak kalori dhe 1 porcion pemë.

Darka poashtu të përmbajë më tepër proteina, dy porcione perime me niseshte dhe dy porcione pemë.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptMë shumë