Keni libido të ulët? Konsumimi i këtij lëngu e rritë epshin seksual!

0 253

Lëngu i panxharit duket se mund t’jua rritë nivelet e libidosë.

Kjo perime përmban sasi të lartë të mineralit boron, i cili e rritë prodhimin e hormoneve seksuale.

Konsumimi i lëngut të panxharit mund ta ndihmojë trupin ta metabolizojë dhe shfrytëzojë estrogjenin për gratë, dhe t’i rritë nivelet e testosteronit te meshkujt.

Pasja e një jete të shëndetshme seksuale është çelësi për gjumë më të mirë, zvogëlim të stresit dhe forcim të sistemit të imunitetit.

“Përdorimi i ushqimit si ilaç nuk është koncept i ri, gjithmonë ka ekzistuar kjo metodë. Hulumtime të shumta tregojnë se panxhari është në mesin e ushqimeve që e përmirësojnë libidonë. Përveç libidosë, panxhari sjell edhe përfitime tjera shëndetësore në trup”, ka treguar prodhuesi i lëngut të panxharit ‘BeetActive’.

Përveç panxharit, edhe shpargu dhe avokadot ndikojnë për një libido më të lartë.

Gjithashtu mund të lexoni
Komentet
Po ngarkohet...